Specialister inom skärande bearbetning

Borrar, gängar eller fräser du? Låt oss hjälpa dig att göra det mer effektivt och till en lägre kostnad!

Sandvik Coromant + Maskin & Verktyg 

I drygt 40 år har Maskin & Verktyg varit en certifierad återförsäljare till Sandvik Coromant, världens ledande aktör inom verktyg för skärande bearbetning och bearbetningslösningar som driver industristandarderna framåt. Vårt nära samarbete med Sandvik Coromant möjliggör att vi alltid har tillgång till de senaste innovationerna och tekniken.

Allt vi gör handlar om att underlätta arbetsflödet, effektiviteten och produktiviteten för dig som kund. Av erfarenhet vet vi att detta kräver olika lösningar för olika kunder och vid olika tillfällen. Det finns ingen lösning som passar alla. Våra medarbetare arbetar dagligen med att ta fram lösningar som gör jobbet effektivare för våra kunder och bidrar till lägre kostnader. 

Anders Ryding, Teknisk specialist inom skärande verktyg hos Maskin & Verktyg

Min ambition att bidra till produktivitets- och effektivitetsförbättringar för dig som kund. Jag är teknisk specialist och kan hjälpa dig med rätt val av verktygslösning.

Genom produktivitetsanalyser kan jag visa på vilken kostnadsbesparing du kan göra genom förkortad bearbetningstid, effektivare avverkning etc.
Kontakta mig på anders.ryding@maskinochverktyg.se så hjälper jag dig!

Ta del av vårt maskininvesteringserbjudande!

Genom att ta rätt beslut redan från början kan du spara dyrbar tid och öka din avkastning på investeringen avsevärt. Vi hjälper dig med dina behov och att identifiera nya möjligheter som din maskininvestering kan ge. Planerar ni att investera i ny maskin? Kontakta oss så får du dessutom specialvillkor när du bestyckar din maskin!

 

Vi hjälper dig med tryck och brodyr

Profilerade arbetskläder är viktigt för att synas och för att stärka ditt varumärke. Vi trycker och broderar plagg direkt i huset vilket gör att du dessutom kan få dina plagg färdigtryckta direkt vid köptillfället.

Se hur vi arbetar med profilering

Stäng