Är du håltagare, rivare eller sanerare?

Vi hjälper dig att vara proffs och kan göra din arbetsdag lättare!

Vi har sedan länge haft ett brett sortiment för dig som håltagare, rivare och sanerare. Men för att kunna ge dig bästa möjliga service och kunna svara på dina allra svåraste frågor så fick vi under våren 2022 in en ny stjärnspelare i startelvan! 

Adrian Lundberg, håltagningsspecialist med över 10 års erfarenhet 
Jag agerar gärna bollplank till dina idéer och hjälper dig att trycktesta arbetsmetoder för att ni ska arbeta så effektivt som möjligt. Jag vet vilka frågor jag själv hade behövt hjälp med när jag arbetade som håltagare. Har jag rätt fallskydd till den här stora byggarbetsplatsen? Vad är skillnaden på alla klassningar av varselkläder och vad behöver jag ha för klassning? Det finns 100 liknande frågor som du ska slippa fundera på, för jag kan ge dig svaren!

En riskanalys brukar vara en bra utgångspunkt, då kommer jag ut på plats hos er för att se vilka utmaningar, risker och krav som finns kring era arbetsmoment. Därefter är ambitionen att göra arbetet enklare och säkrare genom att se till att ni har rätt utrustning till rätt arbetsmoment. 
Kontakta mig på adrian.lundberg@maskinochverktyg.se så hjälper jag dig!

 


Diamantverktyg för professionella håltagare
Hos oss hittar du nästan alla stora elmaskinstillverkare och unikt för oss är att vi representerar diamantborrar och klingor från legendariska Dimas. Dimas tillverkar diamantutverktyg av absolut högsta kvalitet med allt från kärnborr och klingor till slipskålar och förlängare. Vi lagerhåller alla diamantverktyg och tillbehör i våra butiker, så att du kan få tag i utrustningen direkt när det krisar.

Se vårt sortiment från Dimas 

Vi hjälper dig med tryck och brodyr

Profilerade arbetskläder är viktigt för att synas och för att stärka ditt varumärke. Vi trycker och broderar plagg direkt i huset vilket gör att du dessutom kan få dina plagg färdigtryckta direkt vid köptillfället.

Se hur vi arbetar med profilering

Stäng