Vi söker ny säljare!

OBS! Tjänsten är tillsatt.

OBS

Vi söker dig som vill ha ett utmanande och omväxlande arbete i ett företag med korta beslutsvägar, god stämning och positiv utveckling. Du har branschvana och en bakgrund inom försäljning. Du brinner för försäljning och att skapa långsiktiga affärsrelationer. Du har en professionell inställning och stort engagemang. Med tydligt kundfokus, hög servicegrad och god samarbetsförmåga blir du en uppskattad säljare och kollega. Du är självgående och trivs att arbeta i högt tempo på ett strukturerat och målinriktat sätt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att aktivt medverka vid introduktion av nya produkter, genomföra verktygsgenomgångar och ge förslag på nya verktygslösningar för att förbättra våra kunders produktivitet. Du ansvarar även för att upptäcka nya affärsmöjligheter samt för att utveckla nya och befintliga kundrelationer. Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet och teoretisk kunskap inom skärande bearbetning och produktionsteknik. Arbetet ställer stora krav på självständighet och god planeringsförmåga. Du har ett genuint intresse av teknik och drivs av att göra våra kunder nöjda.

Som utesäljare är din arbetsplats ute hos kunderna och med egenskaper såsom kommunikativ och tekniskt kunnig blir du en viktig representant för Maskin & Verktyg som varumärke. Du gör alltid ditt yttersta för att skapa långsiktiga relationer med våra kunder byggt på professionalism och hög servicenivå.

OBS! Tjänsten är tillsatt.

 

Läs mer om Maskin & Verktyg

Nyhetsflöde

Visa fler
Stäng